Schoonmaakbedrijf van Vugt


Ga naar de inhoudsopgave

Kantoren en BedrijvenLaat uw kantoor of bedrijf schoonmaken door van Vugt Schoonmaakbedrijf. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van schoonmaken van ieder soort kantoor. Mede hierdoor werken wij voor vele, heel verschillende opdrachtgevers.

Kantoren schoonmaken is een klus die u niet uit handen moet geven aan een onbetrouwbare onderneming. Kies daarom voor ons. Wij zijn een familie bedrijf dat 100% controle op uitvoering en werktijden heeft en dus een bedrijf dat u met een gerust hart kunt boeken om uw kantoor of bedrijf te laten schoonmaken.

Graag luisteren wij in een persoonlijk gesprek naar uw wensen. Elk bedrijf en pand is namelijk anders. U hoort dan ook hoe wij uw kantoor zullen schoonmaken. Hierdoor weet u precies wat u van ons kan verwachten. Wilt u meer informatie over hoe wij uw kantoor schoonmaken of een geheel vrijblijvende offerte van ons gebaseerd op een persoonlijk gesprek met u.

Doordat wij grondig uw kantoor schoonmaken, houden wij niet alleen uw kantoor in topconditie, maar ook uw medewerkers. Een schone werkplek is zeer belangrijk. Het verhoogt namelijk de arbeidsmotivatie en verlaagt het ziekteverzuim van uw medewerkers. Wij weten als geen ander dat het voor de productiviteit van een bedrijf of instelling essentieel is dat de werknemers in een schone en frisse omgeving werken. Dat is precies de reden waarom wij ons gespecialiseerd hebben in het schoonmaken van kantoren.

Storende werkzaamheden zoals "stofzuigen" kunnen plaatsvinden voor openingstijden of tijdens de lunch. Alle andere werkzaamheden, periodieke werkzaamheden en het schoonmaken van toiletten, algemene ruimten en kantine kunnen uitstekend overdag worden uitgevoerd. Dit blijkt uit de jarenlange ervaring van ons Schoonmaakbedrijf. Al onze medewerkers zijn vooraf, doormiddel van een interne cursus, opgeleid in het overdag schoonmaken van uw werkplek. Indien u toch liever 's avonds schoongemaakt wil hebben, dan is dit geen probleem.

Wij vinden een goed persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk.
Wij zorgen er daarom ook voor dat er een vaste mederwerker(s) van ons bij uw kantoor of bedrijf de werkzaamheden zal komen verichten.Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu